Termeni și condiții

Termeni si conditii

Semnificatia termenilor:


Cumparator - persoana juridica, persoana fizica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.


Vanzator – www.sculepentrutoti.ro prin SC TEMECO SA  cu sediul in Timisoara, str. Dorobantilor 54, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J35/2394/1991, avand cod unic de inregistrare RO 1827660.


Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.


Comanda - un document electronic ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.


Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.


Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.


Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.


I. Despre Noi

Serviciul http://www.sculepentrutoti.ro este oferit de SC TEMECO SA  cu sediul in Timisoara, str. Dorobantilor 54, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J35/2394/1991, avand cod unic de inregistrare RO 1827660,  denumita in cele ce urmeaza Vânzător.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:


Prin posta la adresa de corespondenta: Timisoara, str. Dorobantilor 54.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
comenzi@sculepentrutoti.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a unei cereri de comanda, metode de plata, metode de livrare, etc.;
suport@sculepentrutoti.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.


Prin telefon la numarul: 0256-309742

 

II. Despre sculepentrutoti.ro


http://www.sculepentrutoti.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face dupa confirmarea cererilor de comanda primite prin site sau telefon.

 

III. Proprietatea Intelectuala


Continutul si designul http://www.sculepentrutoti.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Vânzătorului si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele http://www.sculepentrutoti.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Vânzătorului.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale http://www.sculepentrutoti.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Vânzătorului.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a http://www.sculepentrutoti.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul http://www.sculepentrutoti.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Vânzătorului.


IV. Inregistrarea ca utilizator


Site-ul http://www.sculepentrutoti.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum solicitarea produselor oferite de acesta prin cereri de comanda, primirea newsletterului http://www.sculepentrutoti.ro sau verificarea situatiei unor cereri proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a http://www.sculepentrutoti.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Vânzător.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic.


In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile http://www.sculepentrutoti.ro.


Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.


http://www.sculepentrutoti.ro nu poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de http://www.sculepentrutoti.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele http://www.sculepentrutoti.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore si numai dupa confirmarea cererilor de comanda.


http://www.sculepentrutoti.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

 

V. Datele Personale


Prin inregistrarea ca utilizator al http://www.sculepentrutoti.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului http://www.sculepentrutoti.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele http://www.sculepentrutoti.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de http://www.sculepentrutoti.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

 

VI. Procedura de cumparare


Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe http://www.sculepentrutoti.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al http://www.sculepentrutoti.ro
- lansarea unei solicitari printr-o cerere de comanda
- confirmarea stocului, a costului de transport si a detaliilor legate de cerere cu ajutorul unui consultant al SC TEMECO SA
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza ramburs (odata cu primirea produselor) sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului solicitat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor solicitate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
- odata finalizata cererea de comanda in cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant de la SC TEMECO SA pentru stabilirea detaliilor privitoare la stoc si transport;
-toate produsele afisate pe site se vand in limita stocului disponibil, de aceea va rugam ca inainte de plasarea unei cereri de comanda sa sunati la unul dintre numerele de telefon afisate pe site pentru confirmarea stocului sau sa asteptati sa fiti contactat(a) pentru confirmarea cererii de comanda  si a stocului de catre unul dintre reprezentantii de la http://www.sculepentrutoti.ro

Prin lansarea unei cereri de comanda online sau telefonic  pe http://www.sculepentrutoti.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul http://www.sculepentrutoti.ro isi deruleaza operatiunile si cu conditiile din sectiunea Termeni si conditii.


VII. Cum cumpar

 

VIII.1. Preturile


Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe http://www.sculepentrutoti.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

 

VIII.2. Metode de plata


Pentru efectuarea platii produselor solicitate dupa confirmarea cererilor de comanda, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru cererea de comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru cererea de comanda.

Dupa confirmarea stocului, pretului de transport si a detaliilor cu privire la solicitare de catre un consultant al SC TEMECO SA, veti primi un e-mail cu informatiile legate de plata. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea cererii de comanda veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru cererea dvs. urmand sa fiti contactat(a) de catre un consultanta al SC TEMECO SA pentru confirmarea stocului, pretului de transport si a detaliilor cu privire la solicitare, dupa care puteti sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

 

TRANSFERUL PROPRIETATII


Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda. In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitării contravalorii  acestora.


VIII.2.1. Cum solicit si platesc produse de pe site-ul http://www.sculepentrutoti.ro prin transfer bancar/ordin de plata?


Puteti cumpara produse prin http://www.sculepentrutoti.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale, adresa de livrare si un nr de telefon pentru contact.


Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a cererii de comanda plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de cererea de comanda vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de preluare a cererii de comanda. Un nr de telefon fara arie, inchis, incorect sau omis va rezulta anularea cererii de comanda. Mai mult de atat, Vânzătora nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii cererii dvs.


Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele . Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a cererii de comanda, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru cererea de comanda respectiva.


Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, dupa confirmarea cererii de comanda de catre un consultant SC TEMECO SA , va vom trimite prin e-mail datele privitoare la cererea de comanda a dvs., urmatorul pas fiind ca un consultant al SC TEMECO SA sa va contacteze pentru confirmarea stocului, a pretului de transport si a detaliilor referitoare la cerere, iar ultimul pas il reprezinta efectuarea platii dupa ce cererea de comanda a fost confirmata de catre consultantul nostru. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata numarul cererii de comanda primite prin email.

Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa comenzi@sculepentrutoti.ro, in maximum 48 de ore altfel cererea de comanda se anuleaza.

Taxele de livrare sunt:

Transport contra-cost prin curier rapid (Fan Curier) pentru comenzi < 500 lei . La cererea clientului, costurile de  transport vor fi suportate de acesta la receptia coletului sau se pot include in costurile de vanzare a produsului, pe factura emisa de TEMECO.

Transport gratuit prin curier rapid (Fan Curier) pentru comenzi > 500 lei in limita de greutate de 10kg, doar in localitatile in care curierul are agentii .

Clientul va suporta cheltuielile suplimentare rezultate, in vedera livrarii la adresa indicata de acesta pentru comenzile care :

    a. depasesc greutatea de 10kg,

si/sau

    b. sunt agabaritice

si/sau

    b. se livreaza in localitati in care nu sunt agentii ale curierului ( se taxeaza la nr.de km)

RISCURI SI RESPONSABILITATI


a.Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat rapid sau prin posta catre Cumparator in functie de optiunea acestuia din urma. Vanzatorul poate refuza livrarea Bunurilor si Serviciilor printr-un curier ales de Cumparator dar este obligat sa anunte Cumparatorul motivele care au dus la aceasta decizie.


 b.Transport-Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre Vânzătora de curierat, catre postă sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

 

IX. Garantie si service postvanzare


Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.


Veti primi la livare pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrelor de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.


Certificatele de garantie sunt emise de catre producatori, produsul defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa suport@sculepentrutoti.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

X. Descrierea si returnarea produselor


http://www.sculepentrutoti.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, http://www.sculepentrutoti.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.


Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.


Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii SC TEMECO SA de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.


SC TEMECO SA va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut, in cazul in care SC TEMECO SA nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul.


Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
-  contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
-  furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
-  furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
-  furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
-  furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
-  furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
-  contractele în cazul cărora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere.


Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

Consumatorul informeaza SC TEMECO SA cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs si trimiterea acestuia prin email la comenzi@sculepentrutoti.ro

Atentie!
Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.


Returul produselor se poate face prin curier (nu posta), iar costurile cad in sarcina consumatorului.
In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.


Va rugam ca in momentul expedierii coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura
2. Certificatul de garantie al produsului in original.


De retinut:
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).


XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut


Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false.
 http://www.sculepentrutoti.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut.

Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe http://www.sculepentrutoti.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Vânzătorul indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Vânzătorul are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara.

Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe http://www.sculepentrutoti.ro, cedati dreptul Vânzătorului de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale http://www.sculepentrutoti.ro.
http://www.sculepentrutoti.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site.

http://www.sculepentrutoti.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. http://www.sculepentrutoti.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

XII. Forta Majora


http://www.sculepentrutoti.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre http://www.sculepentrutoti.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa http://www.sculepentrutoti.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la http://www.sculepentrutoti.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele http://www.sculepentrutoti.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

XIII. Publicitatea


http://www.sculepentrutoti.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea http://www.sculepentrutoti.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale


http://www.sculepentrutoti.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@megashops.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

 

XV. Legislatia aplicabila


Serviciile oferite de Vânzător prin intermediul http://www.sculepentrutoti.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.


Termenii si conditiile http://www.sculepentrutoti.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC TEMECO SA. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Timisoara.

 

XVI. Prezentarea ofertei


SC TEMECO SA isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul http://www.sculepentrutoti.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul http://www.sculepentrutoti.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul http://www.sculepentrutoti.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.