Confidențialitatea datelor personale

Politica de confidențialitate

 

S.C. Temeco S.A este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal.


Conform cerintelor Legii in vigoare pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Temeco S.A are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

S.C. Temeco S.A garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic.


De ce colecteaza S.C. Temeco S.A informatii personale?


Scopurile colectării datelor sunt: confirmarea, evolutia si starea comenzilor, servicii de comunicații electronice și ne permit sa va contactam, in caz de necesitate. Este necesar să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor . Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.


Aceste informații vor putea fi folosite de către S.C. Temeco S.A pentru a trimite utilizatorului diverse oferte speciale, promoții, reclama, marketing și publicitate, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.


Consimtamantul dumneavoastra


Prin utilizarea acestui website si prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. Temeco S.A  si va exprimati acordul fata de colectarea si utilizarea informatiilor de catre S.C. Temeco S.A. Puteti actualiza sau modifica informatiile asociate profilului dvs. in orice moment, prin accesarea paginii “Contul meu” a website-ului.


Cum procedez daca nu doresc sa primesc e-mail de la S.C. Temeco S.A?


Daca doriti sa nu mai primiti notificari/newsletter-e, va puteti schimba preferintele in orice moment, prin accesarea sectiunii “Contul meu”.


Conform legilor in vigoare, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*.


*Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail suport@sculepentrutoti.ro  sau la numărul de fax: 0256-309722 . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.


Securitate


S.C. Temeco S.A utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.


Serverele pe care site-ul este găzduit sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și atunci când este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.


 De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de   S.C. Temeco S.A., este periodic analizată în privința securității.


Orice încercare, de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site www.sculepentrutoti.ro, cu excepția deținătorului său legal - S.C. Temeco S.A, fără acordul prealabil al S.C. Temeco S.A ., dă dreptul unilateral și neechivoc ca S.C. Temeco S.A să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legale competente pentru sancționarea acestor fapte.


Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Furnizarea datelor personale nu implică nici o obligație din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita oricând ștergerea datelor personale din baza de date.


Va dezvalui S.C. Temeco S.A. informatiile colectate catre terti?


S.C. Temeco S.A va respecta informațiile confidențiale pe care le-ați furnizat și NU va vinde, și  NU va închiria sau dezvalui informatiile dvs. personale și  listele de e-mailing ale clienților săi.


S.C. Temeco S.A va elibera informatii referitoare la contul bancar catre terti atunci cand acest lucru este necesar in vederea conformarii cu legea aplicarii termenilor acordurilor utilizator sau protejarii drepturilor, proprietatii sau securitatii S.C. Temeco S.A


Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază ca telefon de contact.


Orice schimbare a acestor reguli de confidențialitate vor fi comunicate pe site-ul www.sculepentrutoti.ro cu cel puțin 10 zile înainte de implementarea lor.


Informațiile colectate înainte de implementarea schimbărilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidențialitate.


Alte website-uri


Site-ul nostru web poate conţine linkuri către alte site-uri web. Prezenta politică de confidenţialitate se aplică exclusiv acestui site web, astfel încât când daţi clic pe linkuri către alte site-uri web trebuie să consultaţi politica de confidenţialitate a respectivelor site-uri. S.C. Temeco S.A își declină orice răspundere pentru conținutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.


S.C. Temeco S.A își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără nevoie de preaviz.


Daca decidem sa modificam aceasta politica de confidentialitate, modificarile vor fi publicate pe aceasta pagina, pentru ca dvs. sa stiti in orice moment ce fel de informatii colectam, cum le utilizam.


Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.