CINE SUNTEM

Temeco este printre primele rețele de retail specializate în domeniul auto, ce a reuşit să obțină primul import de piese Bosch în Romania-1993, primul import de anvelope Bridgestone/ Firestone din Romania, şi să deschidă primul Bosch Car Service din Romania-1996. 

ȊNCEPUTURI

Temeco a fost înființată în 1991, avȃnd la bază pasiunea pentru automobile, dar totodată şi nevoia de profesionalism, inovație şi performanță continuă. Astfel, asociații fondatori stabilesc sediul firmei în Calea Dorobanți nr.54 începȃnd activitatea de comerț cu piese auto, oferind cele mai bune produse şi serviciile potrivite nevoilor lor.

DEZVOLTARE

Anii 1994-2003 au stat sub semnul extinderii, atunci cȃnd se înființează firma ProCar-1994 şi service-ul de scule electrice dotat după standardele Bosch-1996,  reuşind să avem şi primul service de garanții, din Romȃnia, pentru scule electrice Bosch-2000.

Comercializarea de compresoare şi aparatură de sudură a început în 2002, iar vȃnzarea de generatoare si scule de mȃnă profesionale, din 2003.

Echipamentele profesionale şi personalul specializat au dus la completarea serviciilor oferite clienților reuşind să ne respectăm motto-ul : ’’Serviciul nostru este să fim în serviciul tău’’.

PARTENERIATE

1993 - in 7 iulie se semnează contract, la Viena, cu Robert Bosch AG. Se demarează crearea rețelei de distribuție, prin comercializarea sculelor electrice Bosch cȃt şi a produselor audio Blaupunkt, marcă a grupului Robert Bosch AG.

1997 - demarează colaborarea cu firma Kenwood, pentru produsele car audio.

1997 - primul import de jante auto din aliaj uşor, marca Dӧtz.

1998 - începe colaborarea cu Porsche Romania, aducȃnd în premieră, pe piața timişoreană, automobilele Skoda din noua generație.

Colaborarea este continuată în prezent de Procar Timisoara, companie membră a grupului nostru de firme  şi la care Temeco este acționar majoritar.

1999 – începe colaborarea cu Aral Romania, în domeniul distribuției de lubrefianți auto.

2001 - se comercializează primele produse car audio şi aparate hi-fi Alpine., dar şi primele scule electrice Makita.

2003 - debutează parteneriat cu Goodyear Dunlop Tyres Romania.

PROVOCĂRI

Din experiență am învățat ca nu e suficient doar să vinzi, provocarea noastra permanenta rămȃnȃnd modelarea unei organizații. Astfel, încercăm permanent să înnobilăm cerințele clienților noştrii, să ne fidelizăm clienții anticipȃnd nevoile acestora prin gama noastră de produse şi servicii, precum şi să oferim un pachet complet, acordȃnd importanță atȃt produselor, cȃt şi serviciilor.

PRODUSELE NOASTRE

Temeco are în portofoliu următoarele game de produse comercializate:

  • scule electrice
  • accesorii pentru scule electrice
  • echipamente pentru construcții
  • echipamente de sudură
  • generatoare
  • compresoare
  • scule de mȃnă